Glasögon

Välkommen till Niemis Optik, din lokala optiker i Norrland. Vi förstår vikten av att välja rätt glasögon, inte bara för synkorrigering utan även för att komplettera din personliga stil och livsstil.

Varför är det viktigt att välja rätt glasögon?

  • Glasögon med korrekta glas kan förbättra din syn och ge dig en klar och skarp synupplevelse. Våra erfarna optiker arbetar för att förstå dina synbehov och hitta de bästa glasen för just dig.
  • Utöver synkorrigering erbjuder vi även glas med skydd mot skadliga UV-strålar. Att investera i högkvalitativa glasögon kan bidra till att bevara din ögonhälsa på lång sikt.
  • Vi tror att glasögon är en viktig del av din personliga stil. Vårt breda sortiment av bågar gör det möjligt för dig att hitta det perfekta paret som passar din smak.

Funderar du på att köpa glasögon?
Vårt engagerade team av optiker i Luleå står redo att guida dig genom processen att välja glasögon som passar både din syn och stil. Vi genomför noggranna synundersökningar för att fastställa dina synbehov och rekommenderar sedan glasögonalternativ som är skräddarsydda efter just dig. Kontakta oss eller besök våra optiker i Luleå, Kiruna, Älvsbyn och Nordmaling.

Hur väljer jag rätt glas för min synstyrka och livsstil?

Synstyrkan och livsstilen kan påverka vilket glas som är lämpligast att använda. Glasvalet styrs också av om du sitter mycket vid bildskärm, utför mycket närarbete (t.ex. stickning) eller vistas mycket ute i naturen. Ett stort synfel kan även göra att valet av båge är extra viktigt. Efter utförd synundersökning kan optikern rekommendera lämpligt glas samt glasögonbåge efter just dina behov.

Hur tar jag hand om mina glasögon på bästa sätt?

Rengör dessa genom att först skölja dem i ljummet vatten och sedan använda ett rengöringsmedel avsett för glasögon. Torkning sker lämpligast med glasögonduk eller microfiberduk. Förvara glasögonen i fodralet samt undvik att få varm ånga/luft direkt mot glasen då detta kan skada ytbehandlingarna.

Kan jag köpa glasögon i er butik i Luleå?

Absolut, vår butik i Luleå är full av glasögonbågar i olika färger och former!